Samsung har släppt en svart version av Galaxy S7 edge liknande Jet Black versionen av iPhone 7. Samsung kallar din variant av färgen för Black Pearl.

För en månad sen kom rykten om att Samsung hade inspirerats av Apples iPhone 7 och färgen Jet Black och hade planer på att förse sin modeller med en liknande färg. Nu är det officiellt och Black Pearl kommer endast att finnas på 128GB versionen av Galaxy S7 edge.

jet-black-iphone-7

Som tur är kan man inte patentera en färg vilket Apple med största säkerhet hade gjort med Jet Black och stämt Samsung direkt.

För dom som är ute efter en ny telefon och tycker att Galaxy S7 edge Black Pearl är ett bra alternativ så släpptes den igår, 9 dec i utvalda länder innan den kommer till resterande världen för försäljning. Det kan tyckas vara ett sammanträffade att Samsung släpper den väldigt liknande Jet Black färgen Black Pearl efter som enorma försäljningsframgångarna som Apple har haft.

Man får ändå ge Samsung en klapp på axel att dom rättar sig efter konsumenterna och förser oss med dom färgerna som är populära. Och många av dom iPhone 7 ägarna som har köpt en Jet Black version beskriver färgen som det snyggaste och mest tilltalande färgen dom någonsin har sett på en smartphone.

Med releasen av Black Pearl varianten finns det nu sju färger av Galaxy S7, tillsammans med White Pearl, Black Onyx, Gold Platinum, Silver Titanium och Pink Gold blir Black Pearl den sjunde färgen.

galaxy-s7-edge-black-pearl

Som nämnt tidigare kommer den nya färger endast att finnas på 128GB varianten av Galaxy S7 Edge precis som Jet Black enbart finns på 128GB och 256GB modellerna av iPhone 7.